Petoraatilainen esittäytyy:SHANTI!

 Eli tässä on Shanti (Lifefream Endless Narnia.) Shanti on lokakussa-15 seitsemän vuotta täyttänyt nahka. Shanti on erittäin kiltti ja uskollinen koira. Sitä pystyy pitämään irti melkein missä vain ja sen yksi lempipuuhista onkin pellolla kirmaaminen irti koirakamujen kanssa 🙂
Shanti asustaa tyttärensä Olivian kanssa ja toimiikin nuorelle koiralle erityisen hyvänä esikuvana. Shanti on harrastanut paljon agilitya ja nykyään treenataan tokoa viikottain. Shanti kisaa avoimessa luokassa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s