Tuotetesti 2: Shanti 16.6.16

Moikka! Noniin nyt on kassin sisältö testattu! Aloitetaan siitä vanilijan makuisesta puruluusta. Se ei lattalla ollessan kauheasti kiinnittänyt huomiota, Shanti lähinnä luuli sen olevan oikea puruluu! Se alkoi kuitenkin kiinnostamaan kun sitä vähän heilutti tassujen välissä ja nykyään se haetaan jo itse ja mennään pureskelemaan alustan päälle! Taloudessaa asuu myös toinen nahka Olivia (Shantin tytär) Olivia on 2v ja luu selvästi kiinnosti häntä enemmän. Kuitenkin kaksikko välillä nyt kiistelee kumpi sen saa! Keksittiin myös muita tapoja leikkiä sen kans pihalla laitan videoita ja kuvia tulemaan siitä! Noutamisen ja riehumisen lisäksi otimme kapulan pitoa.

Herkut maistuivat molemmille. Pienet luuherkut ovat olleet käteviä treenatessa pieniä eivätkä sotke. Meillä on joskus ennen ollu niitä sydämmiä mut ei ikinä juuri noita! Sit testattiin vielä tollasii naudan kuivattuja sydämmii. Ne oli tosi maistuvia ja näytti hyvin uppovan! Ne oli kyl aavistuksen liian isoja, koska on ahne koira kyseessä haluisin antaa pienemmissä paloissa ja niitä oli tosi vaikea saada saksittua esim pienemmäksi. Mutta tälläsii ajatuksia meiltä!
shanttt

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s